Cevap :

 

DENGELEYİCİ MASAJ BALSAMI   Ayurvedik Hint Baş masajından ilham alan bu masaj balsamını nabız noktalarınıza, boynunuza ve saç derinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz.
 

PARFÜMSÜZ MASAJ YAĞI   Kasları gevşetmeye yarayan geleneksel İsveç masajından ilham alan, İskandinav huş ağacı yağı içeren, masaj yağı. Tek olarak veya aromaterapi serimizdeki, ruhunuza en uygun esansiyel yağlarla harmanlayarak kullanabilirsiniz.
 

HARMONISING MASAJ YAĞI   Thai refleksoloji geleneğinden ilham alan, ellere ve ayaklara masaj yaparak uygulandığında gerginliği azaltan masaj yağı. Yerel ticaret ürünleri marula, soya, susam ve zeytin yağı içerir.
 

SENSUAL MASAJ YAĞI   Geleneksel Polinezya Lomi Lomi masajından ilham alınarak yaratılan bu masaj yağı, egzotik ylang ylang, vanilya ve kukui yağı içerir.
 

  Thai Masajı

Thai masajı, temel yapısını Hint Yoga ve Çin geleneksel tıbbının oluşturduğu bu masajda çoğunlukla bası ve germe hareketleri yapılmaktadır. Giyinik olarak yarı sert bir zeminde yapılamaktadır. Thai masajı, altmış çeşit germe, çekme, esnetme ve bası hareketleri uygulanabilen bu masaj bir buçuk saatten dört saate kadar sürebilen bir zaman diliminde yapılıp, masaj sırasında kişide her ne kadar rahatsızlık uyandırmaktaysa da uygulama sonrasında ciddi derecede fark edilebilir bir rahatlama olmaktadırTayland’da 2.500 yıldan bu yana yapılan ve Tayland’ın geleneksel şifa sanatlarından bir tanesi olan Thai masajının temel yapısını Hint Yoga ve Çin’in geleneksel tıbbı oluşturmaktadır. Thai masajı, Uzakdoğu felsefesi ve bilgisi ışığında, tamamıyla doğal ve insan sağlığını hem zihinsel hem de bedensel yönden iyileştirmeyi amaç edinen bir uygulamadır. Teknik olarak; vücuttaki enerji akış dengesini sağlamak için enerji kanalları üzerinde bulunan noktalara pres ve eklem esnekliği ve hareketliliğini sağlamak için pasif yoga hareketlerini kapsamaktadır. Thai masajı kıyafetli bedene ve yer minderi üzerinde yapılır.Thai Masajı yağla yapılan bir masaj değil, belirli noktalara baskı uygulanarak yapılan bir masaj. Ve o anda çok sert gelse de basınçlar, hemen sonrasında inanılmaz bir rahatlama hissediyorsunuz.  Masaj yaptırırken en önemli soru; yapan kişilerin diplomasının nereden olduğu. Eğer Wat-Pho’dan diplomalılarsa gönül rahatlığı ile kendinizi ellerine emanet edebilirsiniz. Çünkü Wat Pho en eski  tapınak olmakla birlikte( neredeyse 200 yıl) ilk üniversitesi olarak da geçmekte ve en önemli masaj okulu da burada, yüzyıllardır  masaj öğretilmekte burada. Duvarlarında da çook eskilerden kalma  anatomi derslerini andıran duvar resimlerini görebiliyorsunuz. Bunun yanında  içinde devasa boyutta(46 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde) yatan  Buda  heykeli bulunmakta, içinde  eski kralların ve ailerinin küllerinin saklandığı anıtlar var. Bunlar  inanılmaz itinalı çiçek figürleri ile süslü porselen parçalarla kaplı. What Pho’nun girişi Chetuphon cd. üzerinde, girişi 20 baht, eğer rehbere ihtiyaç duyarsanız hemen girişte özel rehber bulabiliyorsunuz. Masaj seven herkes için de Tayland gerçek bir cennet.